Wednesday, August 14, 2013

The End >_
Salam semua...emm..xde dah nak dicite kat sini...kamek dah takde hubungan with C Juon lagi dah...sedih lak..tapi takpela...kamek redha je dengan ketentuan Tuhan..mungkin dah bukan jodoh kamek kan kan...kamek harap dia bahagia dunia akhirat..sebab clash..kamek pun tak tahu...dia pergi tanpa sebab je...dengan akhir msg dia cakap...dia doakan kamek bahagia kelak n salam rindu..tu je...kamek ni sedih je...takpela... 09.07.2013 berakhirnya cite kamek with c Juon...kamek sekarang malas nak fikir dulu hal couple ni...kalau boleh nak cari suami trus...penat lah nak cintan cintun ni..huhu...

Tapi wat masa sekarang kamek nak cari kepuasan hidup..cari keredhaan yang lebih membahagiakan diri kamek...kamek harap korang pun doakan kamek supaya berjaya dunia akhirat...kamek pun doakan korang korang bahagia dunia akhirat...amin...

K la..tu je yang dapat kamek luah kan...sekarang 3F for kamek... Forgive Forget n Fun...k done...
senyum selalu.. ^^

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)